Camp Night

Camp Night

Camp Night Night Kanthi Tip Agung Iki

Hot

Friday, January 5, 2018

Camp Night Night Kanthi Tip Agung Iki

January 05, 2018 1

Dadi, sampeyan wis mutusake go camping? Tetep nyelarasake kanggo sawetara informasi babagan sawetara tantangan sing bisa ditemokake. Nalika akeh sing teka karo kemahyan cukup dhasar, mesthi penting kanggo njupuk wektune luwih dhisik kanggo nyinau dhewe. Maca artikel iki kanggo sawetara saran sing mbiyantu.

Pilih tas turu sing cocok kanggo mangsa. Yen sampeyan njupuk Camping Zero Bag ing tengah mangsa panas, sampeyan bakal ngetokake kabeh wengi, utawa malah panas banget. Ing tangan liyane, pasokan nyawa sing bobot entheng ora bakal ngetokake sampeyan cukup panas ing mangsa mati. Hipotermia bisa uga ngalami, uga.

Paket luwih saka bocah-bocah nalika sampeyan lagi kemah. Camping bisa reged! Anak-anak wis ditrima kanthi serius. Iki tegese anak-anak sampeyan bakal dirty ing dina. Sanadyan iki ora bisa ditindakake, ngagem busana ekstra ing tangan tansah pinter. Siapake ahead!

Mriksa laporan cuaca ing area sing dikepengini. Loro-lorone situs web menehi informasi rinci bab suhu rata-rata lan banyu udan. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngerti apa jinis sandhangan kanggo Pack lan peralatan sampeyan perlu.

Aja kesengsem kanggo nambah kegiatan nglangi kanggo Camping Camping sabanjure. Nalika nginep, sampeyan bisa nemokake sampeyan ora bisa nglangi. Nglangi minangka cara sing apik kanggo mbilas lan bisa njupuk papan padusan saben dina.

Tansah simpen utawa bandana cedhak. Piece kain tunggal iki bisa digunakake minangka tas mbeta, handuk tangan, handuk kertas, potholder, lan blotter. Iki minangka item penting sing ora larang dhuwit lan bisa nyedhiyakake akeh keuntungan.

Tansah nyiapake kit darurat nalika berkemah, entuk apa sing sampeyan tindak dhewe utawa karo wong liya. Sampeyan pengin nggawa kit kanggo kahanan apa wae sing bisa njedhul sajrone camping trip. Spesies spesifik antivenom kudu dikemas kanggo ngreksa marang gigitan hewani.

Priksa manawa sampeyan ngemas panganan kemah camping. Uga, sampeyan bakal nyimpen pangan sing ora ngrusak kanggo nyedhiyakake sampeyan ing posisi aman. Keracunan pangan bisa nyebabake lelara sing ora becik. Mulane, iku penting kanggo njaga persiapan paling dhuwur karo panganan.

Duct tape minangka item penting kanggo nggawa sampeyan ing perjalanan Camping menyang ara-ara samun. Item iki akeh migunakake lan bisa mbantu sampeyan nyimpen akeh wektu lan dhuwit. Duct tape bisa digunakake kanggo ndandani apa-apa. Sampeyan uga bisa digunakake ing tarp utawa tarub. Yen sepatu wong tiba nalika metu lan babagan, bisa nyekel sepatu bebarengan kanthi apik. Applied menyang sikil dhewe bisa nyegah lecet. Sampeyan bisa uga nggunakake iku kanggo terus bandage makeshift.

Nalika metu ing alam bébas camping, iku pinter siap kanggo apa wae. Iku penting kanggo rencana apa-apa, nanging sing ora dikarepke isih bisa kelakon. Ana wong sing bisa lara, cuaca bisa diganti kanthi drastis utawa wong bisa lara. Sampeyan kudu ora kelalen, njupuk risiko sing ora perlu, utawa nindakake tumindak tanpa menehi konsekwensi.

Daftar dhaptar penting sadurunge nglakoni perjalanan lelungan. Daftar bakal mbantu sampeyan ora lali nggawa apa-apa sing penting. Priksa manawa sampeyan duwe kabeh sing perlu lan pek dina saperangan sadurunge ninggalake.

Priksa manawa sampeyan nonton bocah kanthi rapet banget. Ora mung anak-anak sampeyan bisa ilang, nanging uga bisa nemokake mobil sing mlebu ing perkemahan. Mung njupuk detik kanggo perkara sing kedadeyan, supaya manawa anak-anak tansah nduweni pengawasan sing perlu.

Duwe sandhangan sing bakal dikemas sadurunge dituju. Sampeyan bakal mbutuhake jajan sandhangan sing resik, supaya kabeh trip bisa rampung. Sampeyan uga kudu nggawe manawa kalebu klambi sing cocog kanggo iklim lan owahan cuaca ing wilayah kemah. Sepatu sepatu utawa sepatu hiking ana ing sangisore alas kaki sing penting.

Nalika nggawa bocah-bocah ing sanjabane kulo, terusake gambar ing wong sampeyan kabeh. Yen sampeyan dipisahake, nduwe gambar ing wong sampeyan bakal nemokake kanthi cepet. Pesthekake sampeyan duwe foto kanggo darurat, malah luwih dhisik yen sampeyan lagi kemah adoh saka omah sampeyan.

Tansah pek muter duct tape nalika sampeyan lagi kemah. Kémah-kémah umumé digawé kanthi apik saiki, nanging rips lan luh bakal kelakon. A tape duct tape bisa berarti sampeyan isih bisa turu ing wayah wengi.

Akeh wong njaluk keracunan pangan nalika berkemah amarga ora bener saben taun. Sembarang pangan sing ora dikemas kaleng, dilestarekake, utawa didhelikake vakum diarani rusak utawa nyebabake keracunan pangan. Priksa manawa ana Ès ing adhem kanggo perishables, lan ora gagal kanggo saluran cooler sing ajeg kanggo nyegah soaking pangan.

Nalika milih tas sing turu, mesthekake sampeyan milih sing cocok karo mangsa sing bakal sampeyan kemah. Ing sasi panas, sampeyan butuh opsi sing entheng. Kanggo mangsa musim dingin, sampeyan kudu njamin yen sampeyan duwe tas abot sing bakal ngetokake panas ing suhu sing adhem.

Nganggo sandhangan ing lapisan tansah paling apik nalika berkemah ing njobo. Owahan cuaca kerep dienggo. Dina sampeyan bisa metu kanthi hawa dingin lan banjur ngrokok menyang sore sing lembab. Ing wayah sore sampeyan bisa nguripake maneh. Iku apik kanggo nggawa kabeh jinis sandhangan supaya ora ketompo apa cuaca, sampeyan bakal disiapake.

Sampeyan kudu ora tau kemah tanpa kit sepindah. Kit kaya kuwi kudu ngemot kabeh sing perlu ing acara sing ana kacilakan. Dadi disiapake kanthi nggawa obat, bandages lan band-aid, krim antiseptik lan keperluan umum sepindah. Safety minangka wawasan penting nalika sampeyan lagi kemah, nanging penting kanggo disiapake kanggo kacilakan.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana sawetara perkara sing ngluwihi dasar sing dibutuhake kanggo perjalanan kemah sukses. Nalika arep kemah bisa apik, sampeyan kudu weruh sawetara bab sing bisa kedadeyan nalika adoh. Njupuk apa sing wis ketemu ing kene lan lunga menyang alas!
Read More